Få dine døre udskiftet og malet 

Få dine døre udskiftet og malet 

Hvis du har et ældre hus, er der et par ting, du kan gøre for at få det til at se pænere ud. En af disse ting er at udskifte dine døre. Hvis du udskifter dine gamle, forældede døre med nye døre, kan du virkelig forbedre dit hjems udseende. En anden ting, du kan gøre, er at male dine døre. Et frisk lag maling kan gøre enhver dør lysere og få den til at se ny ud igen. Hvis du overvejer at få dine døre udskiftet eller malet, skal du sørge for at følge disse tips! 

Vælg den rigtige type dør  

Det er en stor beslutning at udskifte en dør. Du skal ikke kun vælge den rigtige stil til dit hjem, men du skal også overveje funktion og sikkerhed. Hvis du f.eks. leder efter en ny hoveddør, skal du sikre dig, at den er lavet af et robust materiale, der kan modstå slid og smæk. Du vil også gerne vælge en dør med en solid konstruktion, der giver et godt sikkerhedsniveau. Og hvis du leder efter en ny indvendig dør, skal du sørge for, at den har den rigtige størrelse og stil til rummet. Med så mange muligheder på markedet er det vigtigt at lave din research, før du foretager et køb. Ved at tage dig tid til at vælge den rigtige dør kan du være sikker på, at du foretager en god investering i dit hjem. Hvis du vil få noget inspiration til hjemmet kan du gå ind på EIKO.dk, og læse videre. 

Forbered dine døre til maling  

Døren er et af de vigtigste elementer i dit hjem. Den giver ikke kun sikkerhed og privatliv, men den er også et udtryk for din stil. Når det er tid til at give dit hjem et nyt udseende, er maling af din dør en hurtig og nem måde at gøre et stort indtryk på. Men før du begynder at male, er der et par ting, du skal gøre for at forberede din dør til det nye lag maling. Først skal du fjerne alt beslag, herunder hængsler, håndtag og låse. Brug derefter sandpapir til at grove dørens overflade op, så malingen bedre kan hæfte på den. Når døren er klargjort, skal du vælge en farve, der passer til resten af dit hus ydre, og begynde at male! Med lidt forberedelse er maling af din dør en enkel måde at puste nyt liv i stilen på dit hjem på. Hvis du ikke har tid til at male og montere døren selv, kan du gå ind på byg-til-lavpris.dk og få en godt tilbud!